Divatmenedzsment Műhely – METU FASHION a Labor Galériában

A METU FASHION kiállítássorozat célja, hogy a divat területét, vagyis a Budapesti Metropolitan Egyetem elérhető azon tervező szakokat egyben mutassa be, amelyeken divathoz kapcsolódó tervező- és alkotómunka folyik. Így most Kézműves tárgykultúra alapszak öltözék- és kiegészítő, valamint divatékszer és -kiegészítő tervezés specializációján, Divat- és textiltervezés mesterszak divattervezés specializációján, és Fotográfia alapszak divatfotográfia specializációján készült munkákból mutattunk be válogatást a Labor Galériában. A kiállítást Szilágyi-Csüllög Mónika, a Divat-és luxusmárka-menedzser szak vezetője nyitotta meg.

A METU FASHION kiállítás további érdekessége volt, hogy az Egyetem Divat-és Luxusmárka-menedzser szakos hallgatóinak workshopja zárta az eseménysorozatot.

A workshop során a kiállításon látható munkák alkotóival közös benchmarking után a tervezők és divatmenedzser hallgatók együtt kijelöltek egy-egy célpiacot, amelyre kidolgoztak egy mini sales és PR tervet, illetve számba vették, hogy milyen támogatási formákat vehetnek igénybe induló márka esetén hazai és nemzetközi viszonylatban.

A workshopot Madarász Ildikó, a képzés oktatója, és Szilágyi-Csüllög Mónika, a Divat-és Luxusmárka-menedzser képzés szakvezetője vezette.

Ezúton is gratulálunk a kiállítók alkotásaihoz:

Baffy Barbara, Baranyi Gerda, Czunderlik Robin, Demeter Vanda, Domokos Csilla, Fülöp-Pál Ábel, Hornok Barbara, Horváth Krisztina, Kátai Anna, Kószó Emese Panna, Mészöly Fanny Charlotte, Odor Andrea, Péterbencze Abigél, Rotter Zsanett Viktória, Rozsályi Boglárka, Sebők Korinna, Soós Anna, Szatmári Fanni Virág, Wakabayashi Noémi!


« A 2 »

Ha szeretnél Te is gyakorlatorientált másoddiplomás képzésünkön tanulni és részt venni a havi Divatmenedzsment Műhelyeken, jelentkezz most!

Köszönet a fotókért Kaszás Tamás fotóriporternek!

Share
Share
Share