„A divat, egy korszak lenyomata”

„A stílus egyrészt bátorság, hogy az egyediséget válaszd, másrészt bátorság, hogy nemet merj mondani. Mindez a jó ízlésről és a kultúráról szól.”

(Armani)

Szeretnénk Önt felkérni „A divat, egy korszak lenyomata” című kérdőíves kutatásban való részvételre, melyet az ELTE Pszichológia Doktori Iskola szakemberei terveztek és végeznek.

A kutatásban használt kérdőívcsomag a ruhavásárlás szokásaira, illetve a divatiparhoz, és a Földhöz való viszonyára kérdez rá. A kérdőív megválaszolása körülbelül 15 percet igényel, anonim, és érdekes állításokat tartalmaz, melyek átgondolásával az önmagával kapcsolatos tapasztalati ismeretei is gazdagodhatnak, színesedhetnek. A kérdőív kitöltésével hozzájárul hazánkban eddig egy kevéssé kutatott terület feltárásához, melyet ezúton köszönünk.

A teljes kérdőívet kitöltők számára egy ingyenes webináriumot szervezünk 2020.09.03-án 15 órától, melynek témája:

A divat kulturális, társadalmi és pszichológiai aspektusai.

Az online eseményen való részvétel technikai részleteiről a kérdőív végén megadható e-mail címre küldünk tájékoztatót, amennyiben ehhez hozzájárul.

A vizsgálatban való részvétel, vagyis a kérdőív kitöltése természetesen önkéntes és bármikor megszakítható, a személyes adatait pedig bizalmasan kezeljük.

KÉRDŐÍV: https://elteppk.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_0qbtDVveSIVEHsN   

Share
Share
Share