AnnaEva és Faludi G showroom látogatás

 

Madarász Ildikó a Divat-és Luxusmárka Menedzsment szakon Termelésirányítást, Kollekció felépítést, illetve a Magyar tervezők menedzsmentjének tárgyat oktatja. Legutóbbi gyakorlati óráján a tervezők szemszögéből mutatta be a divatmenedzser hallgatóknak a márkamenedzsment és a nemzetközi piacra lépés szempontjait.

A Divatszektor ismeretek gyakorlati kurzusa során a hallgatók találkoztak az AnnaEva márka alapítójával, és tervezőjével Kárpáti Évával, aki a showroomjában mutatta be a márka életútját az alapítástól napjainkig. A látogatás során felvázolta a tervezési folyamatot, aktuális kollekcióján keresztül pedig bemutatta a márka menedzsment lépéseit

az anyag beszerzésétől kezdve egészen a kollekció nemzetközi szintű megmérettetéséig. A hallgatók megismerhették továbbá a nemzetközi marketing és sales folyamatokat, és azok lehetséges buktatóit.

A Faludi G ékszermárka showroomjának nyílt napján a divatmenedzser hallgatók tanúi lehettek az ékszervásárlás folyamatának stílus tanácsadók irányítása mellett. A tervező, Faludi Gabi előadásában kiemelte, hogy a kiegészítők mennyire más mechanizmusok mentén jutnak el a külföldi partnerekhez. Megtudhattuk azt is, hogy milyen szempontok szerint válogatnak a buyerek és ez hogyan építhető be tudatosan a tervezésbe.


Jelentkezz a 2017/2018-as tanévre online a Divat- és luxusmárka-menedzsment képzésrevagy látogasd meg a Budapesti Metropolitan Egyetem oldalát!

Share
Share
Share