„Marketingesként számos kihívással találkozom nap mint nap, és a feszített munkatempó mellett a divat jelenti számomra a kikapcsolódást a mindennapok mókuskerekéből. Emiatt sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lenne egy divatmárkát vagy akár a saját üzletemet menedzselni… „ – Nádai Anikó

A munkámban is egyre gyakrabban jelenik meg a divat, valamint a különböző trendek, mint vásárlási döntést befolyásoló tényezők. Így amikor megláttam a képzésről szóló információt, nem volt kérdés számomra, hogy belevágok. A másfél év alatt betekintést nyerhettem a divat ipar működésébe, a márkamenedzsment és az üzletnyitás világába, de még a textileket is alaposabban meg tudtam ismerni.

A képzés alatt nagyon jó kis csapat formálódott, akikkel reményeim szerint az iskola után is tartani fogjuk a kapcsolatot. A sok nevetés vagy a projekt
munkával eltöltött esték emléke még a tanulást is könnyebbé tette.
Az itt szerzett ismereteket terveim szerint a munkámban fogom tudni
hasznosítani, de természetesen nem zárom ki annak a lehetőségét sem, hogy egyszer majd egy új divatüzletet nyitok és vállalkozóként próbálok szerencsét.”

Ha szeretnél Te is gyakorlatorientált másoddiplomás képzésünkön tanulni és részt venni a havi Divatmenedzsment Műhelyeken, jelentkezz most!

Share
Share
Share