„Már gyerekkorom óta vonz a divat világa, akkor el is döntöttem, hogy a divatszakmában szeretnék majd dolgozni.” Martonfalvay Dorina

Ez irányú elképzeléseim az évek alatt megdőlni látszottak, hisz az érettségit
követően a Budapest Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karán folytattam
a tanulmányaimat, és a diploma megszerzése után sem ezen a területen
kezdtem el a szakmai pályafutásomat.
 
Korábbi álmaim azonban nem hagytak nyugodni és szerettem volna közelebb kerülni a divatszakmához, hiszen ez az, amivel a jövőben foglalkozni szeretnék. Körülbelül ezzel egyidőben hallottam a METU új képzéséről, a Divatmenedzsment szakról. A nyílt nap meggyőzött, hogy ide szeretnék járni és ennek a világnak a részesévé kívánok válni.

Nagyon szerettem a képzést, végre azt tanulhattam, ami igazán érdekel.
Számos jó élménnyel gazdagodtam a képzés során és sok új tapasztalatot és
tudást sikerült felhalmoznom. A szakdolgozatom témája egy kezdő magyar
márka külpiacra való bevezetése volt. Ennek keretében volt szerencsém
megismerkedni Vetlényi Alma tervezővel, akinek a márkája adta a
szakdolgozatom témáját és szerencsére ez az együttműködés a dolgozat
leadásával sem szűnt meg. Nagyon bízom abban, hogy ez a kollaboráció sikeres lesz, és még sokáig fogunk együtt dolgozni.
Ez az együttműködés a szívügyem, hiszen olyan üzenetet tudunk kommunikálni a divat segítségével, ami kiemelkedő fontosságú manapság. Ez pedig a fenntarthatóság. Többek között ezért is szeretem a divatot. Sokkal több üzenettel bír, mint ahogy azt legtöbben gondolják.
Ami a jövőt illeti, szeretnék még többet tanulni a divatszakmáról, és lehetőleg külföldre költözni, hogy szélesíteni tudjam a látókörömet.”

Ha szeretnél Te is gyakorlatorientált másoddiplomás képzésünkön tanulni és részt venni a havi Divatmenedzsment Műhelyeken, jelentkezz most!

Share
Share
Share