Divatmenedzsment Műhely a Glamournál

Álmok ABC-je – Glamour magazin

A Glamour magazint megtöltő betűket és képeket eddig is szemnek és szívnek kedvesnek tartottuk, de most – megismervén a szerkesztőség munkáját – már azt is tudjuk, milyen célok, gondolatok és munkafolyamatok állnak az oldalak másik oldalán. A karakterek és pixelek a legnagyobb kincseket adják ugyanis olvasóiknak: egyrészt követendő álmokat, másrészt pedig tanácsokat, melyekkel hol lelküket, hol testüket öltöztethetik „ünneplőbe”.

Glamour (13)Divatmenedzsment Műhely 5. állomás, Glamour magazin, vibráló kulisszák, kedves, lelkes és nyitott kollégák, csillogással átitatott történetek és információk, szerencsés mi. Nem álmodtuk, tényleg a Glamour szerkesztőségében jártunk, ráadásul valós álmok közé cseppentünk. Kerekes Anna vezető szerkesztő és Horváth Gergő online vezető szerkesztőtől megtudhattuk ugyanis, hogy a szerkesztők azon túl, hogy szerkesztenek és szervezkednek, s olyan témákról írnak, amelyek érdeklik olvasóikat, folyamatosan azon munkálkodnak, hogy a barátaik legyenek, igazán jó barátaik. Akikhez bármikor, bármilyen felületen, szinte bármilyen kérdéssel fordulhatnak. Ennek érdekében folyamatosan az olvasók fejével gondolkodnak: igazodnak mindennapjaikhoz, ráhangolódnak és reagálnak problémáikra, az őket foglalkoztató témákra, személyekre, vagy épp a vágyott tárgyaikra. Hozzásimulnak szóhasználatukhoz és kedvenc alkalmazásaikhoz, fejlesztik pszichológiai ismereteiket, miközben az újságírói és divatipari szakma szegmenseiben is szenvedélyesen lubickolnak, időről időre megújulva, hogy egyre jobb barátnőkké válhassanak. Leendő divatmenedzserekként természetesen kedvenc témáinkat – fast fashion, luxusipar, s a hazai tervezők világa – is előhúztuk trendi kalapjainkból, amelyek magazinbéli helyét, helyes arányát és funkcióját is megismerhettük.

Így születnek hát az álomkarakterek. Így jutnak el a szerkesztők az A-vonalú szoknyától az Y-generációhoz, a lehető „legglamourosabb” csomagolásban. Úgyhogy meg is álmodtuk B-tervünket: következő életünkben – vagy még ebben? – divatújságírók leszünk!

A glamouros csillámporból pedig még akkor is kaptunk, mikor Anna és Gergő elmesélték, miként kerültek a magazinhoz. Mondanunk sem kell, karrierútjuk is álom luxuskivitelben!

Ezúton is köszönjük a sok szép álmot, igyekszünk mi is minél többet továbbadni!

Ha szeretnél Te is gyakorlatorientált másoddiplomás képzésünkön tanulni és már a tanév kezdete előtt részt venni a havi Divatmenedzsment Műhelyeken, jelentkezz most!


Azok, akik legkésőbb 2016. június 15-ig befizetik a tandíj felét 20 000 Ft kedvezményt kapnak a képzés árából és meghívót kapnak a következő Divatmenedzsment Műhelyre!

A részletekért katt ide: http://www.metropolitan.hu/tovabb/szakiranyu-tovabbkepzesek/divat-es-luxusmarkamenedzsment


Hallgassátok meg a Glamour egyik vezető szerkesztőjével, Horváth Gergővel és az egyik Hallgatónkkal készült interjúnkat!

 

 


Share
Share
Share