Élménybeszámoló – Burberry

Látogatás a Burberry-nél

Amit mindenki tud a márkáról: álomszép ballonkabátok, kockás sálak és táskák.

Amit nem tudunk, de nekünk volt szerencsénk megtapasztalni: a Burberry „álom munkahely” is egyben.

A cég 7 alapértékét követ, ezt várja el a dolgozóitól is, hogy átadják a vásárlóknak és átadják egymás és a külvilág felé is –ezek nem csak puszta szavak, hanem életszemlélet, amely átjárja a mindennapokat.

Itt mindenki fontos, a szervezet legalacsonyabb és legmagasabb szinten levő dolgozója, a vásárlói, a potenciális vásárlói, bárki, aki csak betér, hogy saját szemével is láthassa a termékeket, vagy a főiskolás hallgatók, akik tanulni, fejlődni szeretnének.

A regionális igazgató és a boltvezető nyitás előtt 2 órával fogadott minket mosolygósan, profin, a legnagyobb vendégszeretettel és segítő szándékkal, hogy ez a látogatás tudásban és élményekben gazdag legyen.

Megosztottak velünk számos olyan információt a cég működéséről, kiválasztási módszeréről, képzési rendszeréről, amely segít eligazodni az ő világukban és fontos támpont lehet a mi személyes karrierépítésünkben is.

A lányokból sugárzott az elhivatottság a márka felé, hitelesek voltak, méltóan képviseltek egy világon vezető pozíciót betöltő luxusmárkát.

Ha kérdéses lenne bárkiben, hogy egy cég hogyan jut ide, arra most egyértelmű választ kaptunk: az emberekkel való nagyon pozitív bánásmód, a képzésük, nyitottság irányukba, hogy a kreativitás elő tudjon törni, hogy az új ötletek által a cég is prosperáljon és az egyén is megvalósíthassa a saját álmait.

Nagyon szép élmény volt, jó volt ilyet látni.

Király Judit


Az esemény leírásáról itt olvashat.

Share
Share
Share