Divatmenedzsment Műhely

Élményszerű tanulás + networking = Divatmenedzsment Műhely

A Divat- és luxusmárka-menedzsment posztgraduális képzés az élményszerű oktatás mellett nagy hangsúlyt fektet a szakmai kapcsolatépítésre. Ennek szellemében az eleve gyakorlatorientált szak hallgatói nem csupán az iskolapadban ülve tanulhatnak a divatipar legnagyobb tudású képviselőitől, hanem luxus-, prémium- és tömegmárkák, illetve hazai tervezők üzleteibe vagy épp egy-egy divatbemutató kulisszái mögé pillanthatnak be. A műhelyek célja, hogy személyes kapcsolatot építsenek ki a leendő menedzserek a divatipar krémjével, miközben e kör vezető szakemberei ellátják őket hasznos tanácsokkal.

Divatmenedzsment Műhely a Burberry-nél

A szakirányú továbbképzés vezetője, Szilágyi-Csüllög Mónika hónapról hónapra Divatmenedzsment műhellyel lepi meg a jövő divatmenedzsereit, akik így a valóságban is szem- és fültanúi lehetnek a divatvilág sajátságos momentumainak és beléphetnek a nagyközönség elől zárt helyszínekre. A képzés részeként működő programcsomag épp azokkal a pillanatokkal, munkafolyamatokkal bővíti a hallgatók ismereteit, amelyek eddig rejtve maradtak a polcokon sorakozó kelmék és ruhadarabok mögött, hiszen maga az alkotás, a teremtés terepe nyílik meg előttük. A workshopok során tanulóink megtapasztalhatják, milyen kreatív és összetett – gazdasági-, humán-, illetve divatipari – rendszerek működnek a csillogó kirakatok hátterében.

Emellett pont az i-n – avagy masni a csomagon –, hogy az ismeretszerzés közben saját magukhoz, saját céljaikhoz is közelebb kerülhetnek a szak hallgatói, hiszen lehetőségük nyílik ráérezni, melyik szegmens passzol leginkább személyiségükhöz, ami szintén hatalmas kincs a kapcsolatépítésen túl.


2018. november – Divatmenedzsment Műhely – METU FASHION a Labor Galériában

2018. november – Divatmenedzsment Műhely a 10 éves Marie Claire Fashion Daysen

2018. március – Divatmenedzsment Műhely Zólyomi Zsolt Parfümörnél

2018. Divatmenedzsment Műhely a Zaránál

2017. Divatmenedzsment Műhely az Adrienne Feller Mom Parki üzletében

2017. Divatfotózás a Divatmenedzsment Műhely keretében

2016. április – Műhely a Glamournál

2016. március – Műhely a WAMP-on

2016. február – Látogatás a Jutánál

2015. november – Látogatás az Adidasnál

2015. október – Burberry üzletlátogatás

2015. október – Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe backstage tour

Share
Share
Share