2017 őszi nyílt nap összefoglaló

Lemaradtál augusztusi nyílt napunkról? Olvasd el beszámolónkat, és ha kedvet kaptál hozzá, regisztrálj idei utolsó, szeptember 6-i rendezvényünkre az info (kukac) divatmenedzsment (pont) com címen!


Divat- és luxusmárka-menedzsment szakirányú továbbképzési szak nyílt nap

2017. augusztus 3.

 

Augusztus 3-án a Budapesti Metropolitan Egyetem Művészeti Kara lehetőséget biztosított a leendő hallgatók számára, hogy jobban megismerjék a kínált képzéseket, többek között a Divat- és luxusmárka menedzsment másoddiplomás programot is.  

A nyílt napon először Szilágyi-Csüllög Mónika, a képzés szakvezetője tartott egy rövid szaktájékoztatót, ahol a közönség megismerhette a képzés főbb moduljait, ismérveit, valamint átfogó képet kaphattak arról, hogy milyen minőségi tudásra tehetnek szert, ha ezt a képzést választják.  

A szakismertető után, a szervezők két workshoppal kedveskedtek a résztvevőknek. Acsay Judit a luxuskelmék témakörben, Mihály Ágnes pedig egy interaktív mini óra keretén belül a divatpiacról, a hazai és külföldi márkák kommunikációjáról beszélgetett a közönséggel. 

A nyílt napon nagyszerű közönség és remek hangulat fogadta az előadókat, ami lehetővé tette, hogy az érdeklődők és a képzés oktatói jobban megismerhessék egymást. Az érdeklődőknek lehetőségük volt a program végén, személyesen is beszélni az előadókkal és a divatmenedzser szak végzős hallgatóival is szakmai terveikről, kutatásukról. 

A mostani nyílt napról rövid képösszeállítást, valamint a szeptember 6-i nyílt napról bővebb tájékoztatást a szak Facebook oldalán érhető el.

Köszönjük, hogy eljöttetek!Beiratkozás 2017. szeptember 15-ig.

Közzétette: Divat- és luxusmárka-menedzsment szakirányú továbbképzési szak – 2017. augusztus 3.

Share
Share
Share